DULSE

ACTIEVE BASIS BESTANDSDELEN EN HUN EIGENSCHAPPEN (Maateenheid: mg/100g)VITAMINE C Het oefent een heilzame invloed uit op de processen van voedingstoestand voor elk orgaan en weefsel maar in het bijzonder voor de wanden van bloedvaten waar het als bloedstollende factor werkzaam is. Het draagt bij aan de vorming van de hemoglobine, het bevorderd de oxidatiereductie processen van de weefsels en bestrijdt de destructieve werking van de vrije radicalen Het regelt de stofwisseling van het ijzer en calcium. Het werkt als anti-stress factor en maken het mogelijk dat het lichaam zich makkelijker kan aanpassen aan de verschillende omstandigheden in de omgeving van buitenaf (koude, overbelaste spieren, etc.). Het geeft een betere resistentie voor infectieziekten, werken preventief en maken ondersteunen behandeling. Het is stimulerend de synthese van bindweefsel en beschermt de slijmvliezen, het fungeert als genezend bij de maagzweren, zweren in de twaalfvingerige darm, wonden door chirurgische ingrepen en facturen (het bevordert de vorming van bot).


LYSINE
Het is een essentieel aminozuur wat in plantaardige vorm nauwelijks te vinden is. Het wordt gebruikt om de darm- en spijsvertering functies te bevorderen. In samenwerking met vitamine C is het in staat om de verspreiding van het Herpes simplex virus te beperken.


CONCLUSIES
Palmaria palmata kan worden beschouwd als “SPIJSVERTERING”alg. De specifieke combinatie met vitamine, minerale zouten en aminozuren maken het een ideaal ANTI-STRESS MIDDEL.


Wakame Kombu Dulse Nori


   


WAAROM KEYALGHE:

  • Regelmatige stoelgang
  • Platte buik
  • Energie, stemming en vitaliteit
Genezende werking

Onze internet sites

Key Melatonine

Clavis Harmoniae

Plantaardige Chitosan

ClavisClavis Web By InternetSol

Onze internet sites: www.clavis2000.com - Key Melatonine