WAKAME

ACTIEVE BASIS BESTANDSDELEN EN HUN EIGENSCHAPPEN (Maateenheid: mg/100g)FUCANO
Enkele studies hebben bewezen dat het fucano farmacologische eigenschappen heeft. In het bijzonder de zwavelhoudende polysacchariden aanwezig in de alg zijn voorzien van antistollingsmiddelen, precies zoals heparine, en ook antibiotische eigenschappen.


ALGINEZUUR
Deze polysaccharide is een samengesteld polymeer uit twee verschillende eenheden (D-mannuronzuur en L-guluronzuur). De structuur lijkt veel op die van de pectine. In contact met water vormt het een gel waarbij de viscositeit afhangt van de concentratie phycocolloiden, de Ph en de aanwezigheid van elektrolyten. In een zure omgeving, zoals de maag, vormt sodium alginaat een dikke colloïdale gel wat in werkt op de maagwand. Bovendien heeft het praktisch geen waarde in calorieën. Aangezien spijsvertering enzymen niet in staat zijn om het af te breken, wordt alginezuur beschouwd als het effectieve middel om binnen het spijsverteringskanaal de uitwisseling te bevorderen.


CONCLUSIES
Wakame zeewier wordt naast de nuttigste alg gezien als het middel om HUID, NAGELS EN HAREN te verbeteren en is ook een uitstekende remedie voor wie lijdt aan een maagontsteking of maagzweer.


Wakame Kombu Dulse Nori


   


WAAROM KEYALGHE:

  • Regelmatige stoelgang
  • Platte buik
  • Energie, stemming en vitaliteit
Genezende werking

Onze internet sites

Key Melatonine

Clavis Harmoniae

Plantaardige Chitosan

ClavisClavis Web By InternetSol

Onze internet sites: www.clavis2000.com - Key Melatonine