Waarom een voedingssupplement innemen op basis van algen?

Het gebruik van de algen is gebaseerd op het feit dat zeewater alle honderd samengestelde elementen bevat uit ons universum opgelost in bijna constante percentages en de cellen in ons lichaam kunnen alleen leven in extracellulaire vloeistof. Wanneer er ook maar een element mist, zullen alle enzymatische functies en vitale reacties hieraan verbonden blokkeren, vertragen of uitdoven. We begrijpen hoe belangrijk het is om het lichaam daar waar nodig alle noodzakelijke minerale zouten en sporenelementen te leveren. De minerale zouten en sporenelementen die bijdrage aan de samenstelling van de enzymen die alle chemische cellulaire reacties regelen zijn in hoge mate geconcentreerd in algen. Het zou wenselijk zijn dat er algen geconsumeerd worden, maar hun sterke smaak beperkt het algemeen gebruik van algen. Om deze rede wordt de toediening in capsules aangeraden, die een meer constante en regulaire werking toestaan en geen invloed hebben op smaak en voedinggewoonten.


De algen neutraliseren de effecten van stress en veroudering, tekorten worden aangevuld en de afweer versterkt; ze hebben een antioxiderende werking en gaan de werking van de vrije radicalen tegen: ze hebben een reinigende werking tegen alle endogene giftige stoffen (uraten, oxalaten, galzouten, etc.) en exogene (vergiftiging door radioactieve ionen, door zware metalen, door xenonbiotische chemische stoffen (additieven en vervuilende voedingstoffen, milieuvervuilende, synthetische medicijnen, vergiftigingen op het werk, vergiftigingen van genotsmiddelen, etc.));
Het wordt aangeraden e n voorgeschreven aan zwangere vrouwen tegen en bot- en tandontkalkingen, maar ook voor alle noodzakelijke elementen die de groei van de foetus mogelijk maakt.


Bijzondere eigenschappen: algen hebben dankzij het alginezuur (dat in het plantenslijm zit binnen de cellulaire verbindingen van de plant) een zuiverende werking ten opzichte van de endogene giftige stoffen (door de stofwisseling gemaakte katabolische producten) en exogene, zoals ZWARE METALEN, RADIOACTIVE STOFFEN en VERVUILENDE STOFFEN. Het alginezuur, in contact met water, vormt een gel waar de viscositeit afhangt van de concentratie van colloïden, de Ph en de elektrolyten. Dit vindt dus ook in de maag en darmen plaats: sodium alginaatproduceert een dikke colloïdaal die de maag en darmslijmvliezen beschermen zodat de spijsvertering enzymen niet in staat zijn om deze af te breken. Dit is ook de reden waarom het niet alleen wordt aangeraden bij gastritis, maag en slokdarmontstekingen, maar ook bij ileitus, colitis, verstoppingen (het begunstigd de darm doorgang). en zweren in darmen.


DOSERING: 2 a 3 capsules na de maaltijden


Wakame Kombu Dulse Nori


   


WAAROM KEYALGHE:

  • Regelmatige stoelgang
  • Platte buik
  • Energie, stemming en vitaliteit
Genezende werking

Onze internet sites

Key Melatonine

Clavis Harmoniae

Plantaardige Chitosan

ClavisClavis Web By InternetSol

Onze internet sites: www.clavis2000.com - Key Melatonine